Top 5 Chinese FULLHD-phablet in vergelijking met Samsung Galaxy Mega en Sony Xperia Z Ultra

phablet fullhd

Tot enkele maanden geleden, toen we het over phablet hadden, hadden we het over die omvangrijke "telefoons" met schermen die groter waren dan normaal. Hetzelfde woord "phablet" komt van de samenvoeging van "telefoon" en "tablet" om precies een categorie terminals aan te duiden die tussen de andere twee staat. Geen eenvoudige telefoon dus, maar zelfs geen tablet.

Galaxy Note

Oorspronkelijk, precies met het debuut van de Samsung Galaxy Note, verwees het bij phablet naar apparaten met displays van 5.3 / 6.0 inches. Maar het was de markt van de Chinese telefoon om een ​​sterke bijdrage aan het succes van de phablet maken, vooral met de release op de markt brengen van goed gemaakte producten, zoals, bijvoorbeeld, de ZOPO ZP900 en THL W6, beiden uit 5.3 inches, en de ZOPO ZP950 en de THL W7, met een 5.7 inch-display.

Met de 5.7-inch schermen leek een onbegaanbare limiet te worden bereikt: die van draagbaarheid, een fundamenteel element om een ​​apparaat in de categorie "telefoon" te kunnen passen. Maar de onvoorspelbaarheid van de technologie-industrie heeft ons opnieuw verrast en dit is de manier waarop een nieuwe generatie phablets met displays die ruim 6 inch overschreden werd ontwikkeld.

Hieronder vindt u de specificaties van de top Chinese 5 phablet dat de markt momenteel biedt, geflankeerd door 2 phablet geproduceerd door Samsung en Sony, respectievelijk de Galaxy Mega en de Xperia Z Ultra.

De specificaties van deze 5 top-phablet zijn zeer vergelijkbaar, soms overeenkomend, zoals in het geval van de Oriental Mega en de Firefly v65.

[komper pid = 1,2-vergelijkeformaat = nee]

De goophone bevestigt zich echter met zijn goophone s4 mega als een toonaangevend bedrijf in de emulatie van de producten van de meest bekende merken, in dit geval Samsung. Wat opvalt is dat op papier, gezien de technische specificaties, de Goophone s4 mega superieur lijkt aan de Samsung phablet. De Goophone s4 mega zal in feite worden uitgerust met een 6589 GHz quad-core MT1.5T-processor en een display met FullHD-resolutie (1920 × 1080), terwijl de Samsung Galaxy Mega zal worden uitgerust met een dual-core processor en een HD-display ( 1280 x 720).

[komper pid = 4,6-vergelijkeformaat = nee]

De andere 2-phablet, waarvan de specificaties hieronder worden vermeld, zijn de Carpdad T65 en de nieuwe Ulefone u650.

[komper pid = 5,3-vergelijkeformaat = nee]

Voor de volledigheid voegen we ook een gegevensblad van de Sony Xperia Z Ultra in, tegelijkertijd de meest fascinerende en duurste van de phablets die in dit bericht worden vermeld!

[komper pid = 7-vergelijkeformaat = nee]

Denk je dat de 6,5-inchlimiet ook wordt overschreden? Geruchten spreken al van phablet van 6,7 inches in output. Wat denk je?

Bovendien, van de 7 voorgesteld in dit bericht, welke zou u kopen vergelijken specificaties en prijs?