Video: Zopo C2 in een laboratoriumtest en vergeleken met iPhone en Galaxy S3

ZOPO C2 LABORATORIUMTEST

In deze post laten we een interessante video zien met een laboratoriumtest die de weerstand van Zopo C2 test en de terminal op iPhone en Samsung Galaxy S3 vergelijkt.

De Zopo C2 is een FULLHD 5-inch display-telefoon, met 2GB RAM, quad-core 1.5Ghz-processor en 13 megapixelcamera. Bovendien is het onlangs bijgewerkt met de Gorilla Glass-bescherming op het display. Op papier dus een hardware die zou kunnen concurreren met de beroemdste smartphones van merken als Apple en Samsung? Hoe duurzaam en robuust is de Zopo C2? De onderstaande video beantwoordt deze vragen op de een of andere manier!

Zopo C2 laboratoriumvideotest

De video toont een contrast tussen Zopo C2, iPhone en Samsung Galaxy S3 en ga later naar de laboratoriumtest over de constructieve weerstand van het apparaat.

Uiteindelijk is de Zopo C2 een erg leuke telefoon en, zelfs als hij een beetje "flexibel" is, zou deze video je waarschijnlijk kunnen hebben overtuigd om hem definitief te kopen! Zopo-telefoons zijn verkrijgbaar met Italiaanse verzending en garantie aan zopomobile.it waarop u kunt kopen met behulp van een exclusieve korting gereserveerd voor GizChina-lezers met behulp van de volgende code:

GIZOPOIT5

 

VOLG ONS FACEBOOKTWITTER , GOOGLE + E YOUTUBE

 

[VIA GIZCHINA.COM]