Xiaomi is nu een bedrijf van 10 miljard dollar!

Xiaomi LEI JUN

Als we erover nadenken dat Xiaomi alleen in 2010 telefoons begint te verzenden, is het ongelofelijk om te leren dat het nu al een bedrijf is dat 10 miljarden dollars waard is!

CEO Lei Jun bevestigde dit verrassende nieuws en wees daarop ook tot poco meer dan 12 maanden geleden was het bedrijf 4 miljard dollar waard!
Het bedrijfsmodel van Xiaomi is gebaseerd op een strategie die erop gericht is de vraag hoog en het aanbod laag te houden, waardoor er een buzz rond het bedrijf en zijn producten ontstaat. Wat de aandelenkoers van Xiaomi snel deed stijgen, was naast telefoons ook de Android TV Box. Alle producten hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en worden uitstekend ondersteund!
Begin september organiseert Xiaomi zijn jaarlijkse evenement, waarvan velen van ons van mening zijn dat het de Xiaomi Mi3, de eerste Android-tablet (Purple Rise) en misschien zelfs een reeks slimme Android-TV's zal lanceren!

VOLG ONS FACEBOOKTWITTER , GOOGLE + E YOUTUBE

 

[VIA GIZCHINA.COM]