Xiaomi is nu een bedrijf van 10 miljard dollar!

Xiaomi LEI JUN

Als we erover nadenken dat Xiaomi alleen in 2010 telefoons begint te verzenden, is het ongelofelijk om te leren dat het nu al een bedrijf is dat 10 miljarden dollars waard is!

CEO Lei Jun bevestigde dit verrassende nieuws en wees daarop ook tot poco meer dan 12 maanden geleden was het bedrijf 4 miljard dollar waard!
Het bedrijfsmodel van Xiaomi is gebaseerd op een strategie die gericht is op het handhaven van een hoge vraag en een laag aanbod, wat bijdraagt ​​aan het creëren van een freewheeling-buzz rond het bedrijf en zijn producten. Naast de telefoons was de Xiaomi-aanbieding snel de Android TV-box. Alle producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en krijgen uitstekende ondersteuning!
Begin september organiseert Xiaomi zijn jaarlijkse evenement, waarvan velen van ons van mening zijn dat het de Xiaomi Mi3, de eerste Android-tablet (Purple Rise) en misschien zelfs een reeks slimme Android-TV's zal lanceren!

VOLG ONS FACEBOOKTWITTER , GOOGLE + E YOUTUBE

 

[VIA GIZCHINA.COM]