Ubuntu Touch zeer binnenkort op de Oppo Find 5

Ubuntu TOUCH

Met de opkomst van Oppo op het internationale toneel, werkt een zeer actieve community van ontwikkelaars aan een modded versie van de Ubuntu Touch voor de uitstekende Oppo Find 5!

Dankzij de forumgebruiker Oppo Eoghan, die is begonnen met werken aan deze nog onofficiële poort van Ubuntu Touch, zou de smartphoneversie van het Canonical-besturingssysteem binnenkort op het Oppo-thuisapparaat kunnen draaien!

De afgelopen maanden heeft Oppo ons veel ontwikkelingen gewend voor zijn FULLHD Oppo FIND 5. Oppo heeft onlangs de Color ROM uitgebracht en ook de MIUI ROM is al beschikbaar voor dit apparaat. Hoewel het werk aan het porten van de Ubuntu Touch zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt, is de hoop de voortgang van dit project zo snel mogelijk te zien!

VOLG ONS FACEBOOKTWITTER , GOOGLE + E YOUTUBE

 

[VIA GIZCHINA.COM]