Een Chinese koerier test UAV-drones om pakketten af ​​te leveren!

Drone Corriere

Tegenwoordig presenteert China een landschap bezaaid met hoge wolkenkrabbers en we stellen ons voor dat dit voor een koerier een nachtmerrie zou kunnen zijn. Mogelijk heeft een bedrijf op dit probleem gereageerd door het gebruik van UAV-drones.

SF-koerier (de beste in China) test momenteel UAV's voor het bezorgen van kleine of middelgrote pakketten. Het basisidee is dat het tijd bespaart door het raam van de klant te bereiken via radiobesturing en het vermijden van traplopen of wachten op de lift.

drone voor leveringen
De SF test momenteel een geherdefinieerde versie van de meest klassieke drones, aangedreven door 8 rotoren die voldoende kracht leveren om een ​​iets zwaarder pakket op te tillen.
Testvluchten hebben aangetoond dat de drone gemakkelijk goederen kan afleveren, maar tegelijkertijd zorgt voor geluids-, gezondheids- en veiligheidsproblemen (het kunnen bereiken van een 15e verdieping om pakketten te bezorgen ...) en andere voor de hand liggende problemen met onbemande drones die ze vliegen al door steden en ze zullen allemaal moeten worden aangesproken.
Als je dit artikel leuk vindt en niet al onze updates wilt verliezen, klik dan op "like" op onze pagina FACEBOOK, volg ons op TWITTER e YOUTUBE , of voeg GizChina toe aan je kringen in GOOGLE +.

[GIZCHINA.COM]

AnyCubic