Xiaomi MI3 vers. Snapdragon 800, hier zijn de eerste tests op Antutu!

Xiaomi MI3-versie Snapdragon 800 benchmark

Elke Xiaomi-fan die zo genoemd kan worden, wacht momenteel op twee dingen:
1) Alle Qualcomm-aangedreven smartphones gebruiken het 4.1.1 Android-besturingssysteem van vandaag;
2) de smartphone van dromen die zoveel verlangen heeft naar de Xiaomi MI3 vers. Snapdragon 800.

Net vandaag zijn twee verschillende reeksen resultaten vrijgegeven op Antutu Benchmark van de veel gewenste Xiaomi MI3 vers. Snapdragon 800. Dat is niet alles, allebei laten zien dat Xiaomi MI3 het Android OS 4.3 draait.

Xiaomi MI3-versie Snapdragon 800 benchmark
Xiaomi fans hebben in het begin van de minste prestaties Qualcomm Snapdragon 800 versie, die een score van 32666 opgenomen voor (ver onder wat ze verwacht fans) en vervolgens een meer respectabele 36294 geklaagd.

Xiaomi MI3-versie Snapdragon 800 benchmark
Volgens de media-industrie in China, zou de lage scores te wijten zijn aan het gebruik van MSM8974 versie van 800 Snapdragon en niet de laatste is, dat is de MSM8974AB dat Xiaomi zit te wachten en dat is vrijwel zeker de belangrijkste oorzaak van de vertraging bij de productie van inrichting. Kan het de vertraging zijn bij het verstrekken van een excuus voor het bedrijf om Android 4.3 op Xiaomi MI3 te implementeren?

Het belangrijkste aspect is echter, althans voor ons Europeanen, het uiterlijk van deze Antutu-screenshots. De productie van de Xiaomi MI3 vers. Snapdragon 800 is nu een kwestie van dagen ...
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ zodat je al onze updates niet mist!Eren