AC Milan en nieuwe markten, ondertekende sponsoring met de Chinese Huawei

Ac Milan - Huawei

Huawei is een van de grote namen in de Chinese hi-tech en we geloven dat AC Milan geen introductie behoeft. Gisteren hebben deze twee sterren van verschillende sterrenstelsels een deel van hun lot commercieel verbonden.

In de Hal van de Trofeeën van het historische hoofdkantoor van Via Turati in Milaan hebben AC Milan en Huawei het sponsorcontract aangekondigd dat Huawei als Premium Sponsor en Mobile Partner van de Rossoneri zal zien tot de volgende 30 June 2016.

Huawei - Milaan

Twee bedrijven, twee grote in hun respectieve sectoren met vergelijkbare behoeften en planning: hun aanwezigheid vergroten op de markten die vandaag niet zijn aangeraakt De AC Milan - Huawei Mix lijkt perfect. Het Milanese bedrijf is het meest benoemde voetbalteam ter wereld. Huawei is een van de Topbedrijven in de mobiele-telefoonsector die in het afgelopen jaar een omzet van meer dan 35 miljard euro heeft gegenereerd.

Hoewel het waar is dat Huawei een merk is dat al in bijna de hele wereld wordt erkend, lijkt Milan, ondanks dat het een van de 5-clubs is met het grootste aantal fans ter wereld, niet in staat om de aanzienlijke ondoordringbaarheid van sommige markten op te lossen. Welk beter verzorgingsgebied voor het bedrijf beheerd door AD Adriano Galliani? Almost 1,5 mld of potential fans!

Ac Milan - Huawei De woorden van Galliani zijn klassiek, maar het contract met Huawei, meer dan enig ander, kan perspectieven bieden die nog moeten worden bekeken:

Het is een reden van grote trots dat een wereldgigant als Huawei het merk Rossoneri heeft gekozen voor zijn ontwikkelings- en marktstrategieën.

Als vertegenwoordiger van Huawei werd het evenement bijgewoond door George Zhao, CEO van Huawei Italia, die de overeenkomst aldus doopte:

Na de uitstekende bevestiging van de sponsoring van de Super Cup in Beijing in 2011, zijn we verheugd vandaag onze samenwerking met AC Milan voort te zetten, een onbetwiste leider op het gebied van voetbal die perfect past bij ons doel van leiderschap binnen de consumentenmarkt.

Dit is zaken!
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ zodat je al onze updates niet mist!