Zal Gionee Elife E7 de Vivo Xplay 3S versluieren?

Elif E7

Hoewel wij gebruikers wennen aan de hoge pixeldichtheid van FullHD-schermen, verspillen fabrikanten geen tijd en zijn ze al bezig met het maken van schermen met een hogere resolutie en dus met een hogere pixeldichtheid.

De laatste geruchten gaan over de toekomst van de Elife-serie en in het bijzonder de Elife E7, die zichzelf ook zou kunnen uitrusten (zoals Vivo Xplay 3S) met een 2K 2560 × 1440-display. Het huidige vlaggenschip van de lijn, de Elife E6, wordt in plaats daarvan gemonteerd alleen een scherm van 5 inches FullHD van 441ppi.
Het is zeker een bloeiende periode voor het Chinese bedrijf, dat herhaaldelijk het onderwerp van discussie is geweest na het nieuws dat het het eerste bedrijf zou zijn dat de 6.1 inch IZGO-beeldschermen zou gebruiken, geproduceerd door Japanese Sharp.

Elif E7
Naast het 2K-scherm moet de Elife E7 zijn uitgerust met Qualcomm Snapdragon 800-processor, net als de Google Nexus 5.
Elife E7 is klaar om veel moeite te doen met de Vivo Xplay 3S, maar ik adviseer om deze geruchten met een tang te nemen, omdat er nog geen bevestigd nieuws is.
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ zodat je al onze updates niet mist!