Huangzu K1, kloon van Ascend P6 met 8-core processor

Huangzu K1

De Huawei Ascend P6 is niet alleen succesvol op de markt maar ook en vooral in het Chinese mobiele universum, dat veel klonen van het beroemde Huawei-apparaat heeft gezien.

Carpad en OrientPhone bieden beide telefoons van verschillende groottes, geïnspireerd op Ascend P6, hoewel geen van beide is uitgerust met een Mediatek MT6592 8-core processor. De Huangzu K1 in plaats daarvan!

De enige ontvangen beeld is dit, waarin de Huangzu K1 opvalt door zijn slanke lichaam. De geruchten spreken echter van een waarschijnlijke 8 van 6592-core processor MT1,7 Ghz, 2GB RAM, weer te geven Full-HD × 1920 1080 en 13 mega-pixel camera.
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!