Nieuwe weergaven van de Vivo Xplay 3S tonen de verschillende optionele kleuren!

Nieuwe weergaven van de Vivo Xplay 3S tonen de verschillende optionele kleuren!

Il Ik leef Xplay 3S het zou in verschillende kleuren beschikbaar kunnen zijn! Deze nieuwe lekken suggereren het.

De Vivo Xplay 3S is een van de telefoons die velen staan ​​te popelen om te zien. Geruchten over de nieuwe Live-apparaat zijn spannende en nieuwe details gelekt zijn gewoon nog meer! We weten nu dat de Xplay 3S 2K zal worden uitgerust met een beeldscherm, een CPU Snapdragon 800, 3GB RAM, NFC, 4G LTE-ondersteuning, USB 3.0 en Gorilla Glass op zowel de voor- als aan de achterkant.
De nieuwe details laten verschillende opties zien voor de kleuren van de Vivo Xplay 3S, inclusief blauw, goud, geel, wit en roze. De diffuse weergave is nog niet bevestigd, maar vertoont een ontwerp dat lijkt op het eerder uitgevoerde ontwerp. Het valt nog te bezien of de Vivo ook zal worden uitgerust met een roterende Oppo N1-stijl camera ... zou je het leuk vinden?
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!