Xiaomi Piston-oortelefoons nu verkrijgbaar in "Gold" -versie

Xiaomi zuiger gouden koptelefoon

Heeft u iets nodig om uw dag "op te fleuren"? Nou, waarom probeer je de nieuwe Xiaomi Piston-oortelefoons die nu beschikbaar zijn in de Gold-versie!

De Xiaomi Piston oortelefoons zijn al een paar maanden te koop en hebben veel succes gehad dankzij hun geweldige geluidskwaliteit en bouwmaterialen. Nu ze ook verkrijgbaar zijn in de goudkleurige versie, voegen de Xiaomi Piston oortelefoons een vleugje klasse en elegantie toe aan de reeds bewezen kwaliteit. De prijs van Xiaomi Piston is 99 Yuan (ongeveer 12 euro) in China. We wachten op een reactie van Xiaomishop.it betreft een mogelijke beschikbaarheid op korte termijn van Xiaomi-oortelefoons, ook in Italië.

We houden jullie op de hoogte!
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!