De "Greenify" batterijbesparende app nu ook op niet-geroote apparaten!

Greenefy

Een van de populairste applicaties onder gebruikers met root-rechten op hun Android-terminal, Greenify, is klaar om het publiek uit te breiden!

Greenify, de populaire app voor het optimaliseren van het batterijgebruik, breidt ook ondersteuning uit naar niet-geroote apparaten. Als u niet op de hoogte bent van de functies van Greenify, doet u het volgende: de app voegt in eenvoudige bewoordingen "lethargie" toe aan de toepassingen die door de gebruiker zijn geselecteerd wanneer deze niet op de voorgrond worden uitgevoerd. Dit spaart batterijvermogen, omdat veel mensen veel actieve achtergrondtoepassingen hebben.Greenefy

Wat de 2.0-versie betreft, vereiste de app dat het apparaat geroot moest worden, wat betekent dat een groot deel van de gebruikers geen gebruik kon maken van de Greenify-functies. Vandaag is dit allemaal mogelijk! Er is echter een beperking voor degenen die de toepassing in de niet-rootmodus gebruiken; automatische schorsing is uitgeschakeld vanwege een gebrek aan rootprivileges. Gebruikers kunnen echter nog steeds de functie "Alles in slaapstand" starten.
Je kunt Greenify downloaden via Google Play.
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!