OnePlus One komt naar de 2 Q2014: nadruk op "aantrekkelijk ontwerp"

OnePlus

De eerste OnePlus-smartphone, OnePlus One, wordt in het tweede kwartaal van dit jaar gelanceerd.

Het nieuws komt rechtstreeks van het eerste persevenement dat gisteren werd gehouden door OnePlus in Beijing, een evenement waarin GizChina werd vertegenwoordigd door Andi. Pete Lau, 'stem' van OnePlus tijdens het evenement, kondigde aan dat het bedrijf werkt aan een smartphone die zal concurreren met de beste apparaten ter wereld.

OnePlus

We hebben er alle vertrouwen in dat onze smartphone aantrekkelijker is dan elk ander apparaat op de markt, met uitzondering misschien van de iPhone.

Zoals verwacht, zal dankzij de samenwerking tussen OnePlus en CyanogenMod Inc. de eerste OnePlus-telefoon een CyanogenMod ROM draaien. Steve Kondik, (CTO, CyanogenMod) zei echter dat "OnePlus TOP RANGE een soort vertrouwde CyanogenMod zal bieden". Verder werd tijdens het evenement vernomen dat de OnePlus One direct ondersteuning kon bieden voor 4G LTE-netwerken.
Het klinkt allemaal een beetje van de modus operandi Oppo, met meer aandacht voor de geavanceerde gebruiker dan voor de massa. We hopen niet teleurgesteld te zijn met OnePlus ...

Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!