Ces 2014: hier is de Huawei Tron Android-console

Huawei Tron

In navolging van het nieuws over het verwijderen van het "verbod op spelconsoles" in China, toonde Huawei meteen zijn Android-spelsysteem genaamd Huawei Tron.

De Tron wordt aangedreven door een chipset Nvida Tegra 4, 2GB RAM en een optioneel intern geheugen van 16GB-32GB, allemaal in een cilindrische stijl met een ontwerp dat lijkt op Apple-producten. Gamen wordt beheerd via de controller die wordt geleverd met 3.0 Bluetooth-connectiviteit, waarbij de games worden geprojecteerd op een FullHD LED-scherm aangesloten via een HDMI-kabel.

Huawei Tron
De Huawei Tron is bedoeld voor het vasteland van China, waar spelers de console kunnen pakken voor de prijs van 120-dollars (ongeveer 87 euro). Huawei zou ook een internationale lancering kunnen plannen, maar waarschijnlijk kiezen de meest geharde spelers voor een meer traditioneel spelsysteem.

Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!