CES 2014: Nvidia presenteert Tegra K1, processor uit de kern van 192

Nvidia Tegra K1

Nvidia gebruikte de CES 2014-fase om haar nieuwe wereld aan de wereld te laten zien Nvida Tegra K1, een processor met goed 192 kern.

De laatste keer dat chipsets van Nvidia Tegra orde gelanceerd was 4, maar in plaats van te volgen Samsung, Mediatek en Allwinner op grond van 8-core, het Amerikaanse bedrijf ervoor gekozen om te starten Tegra K1 ongelooflijk aantal cores, zelfs 192.

Auto gedefinieerd als "Super Chip", de Tegra K1 zou in staat zijn om gelijktijdig alle cores uit te voeren; hoogstwaarschijnlijk zullen we zien dat het wordt gebruikt op de nieuwe Android-consoles en op Android-systemen voor auto's in plaats van op tablets en smartphones.

Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!