GizChina op het OnePlus / CyanogenMod-debuutevenement in Beijing!

OnePlus

GizChina was aanwezig bij het eerste presentatie-evenement van OnePlus en CyanogenMod in Beijing, de eerste ontmoeting met de pers van de twee bedrijven voor de presentatie van het nieuwe project!

Hoewel OnePlus officieel werd geïntroduceerd op december 17 en het nieuws van een samenwerking met CyanogenMod slechts een paar weken geleden, was de persconferentie van vandaag de eerste keer dat de twee bedrijven een podium deelden om samen over dit te praten beginnende samenwerking.

OnePlus

Het evenement was ook een grote kans voor de Chinese liefhebbers van technologie en Android-ontwikkelaars te ontmoeten Pete Lau, CEO van OnePlus en Steve Kondik, de CyanogenMod CTO.

Pete Lau was de eerste die het podium op ging om de redenen voor het maken van OnePlus uit te leggen en om te praten over zijn hoop op de toekomst van het bedrijf. De redenen zijn vermeld in 3-punten, die we citeren:

1. zijn persoonlijke interesse in productontwerp;

2. de wens om klanten tevreden te stellen;

3. en ten slotte de verandering van e-commerce en koopgedrag.

Waarom OnePlus?

OnePlus

Lau ging verder met het uitleggen van de reden voor het kiezen van de naam OnePlus: "Een" (een) vertegenwoordigde het de status quo en "plus" (meer) is de wens om het beter te doen. De naam heeft ook een andere dimensie, waarin "één" de gebruiker kan vertegenwoordigen en "plus" de gedachte om het product via mond-tot-mondreclame te delen.

Over de OnePlus-smartphone

Het evenement van vandaag werd uiteraard bijgewoond door het OnePlus-team en een goede weergave van CyanogenMod. De eerste smartphone van het bedrijf is nog niet gepresenteerd, maar het bedrijf heeft benadrukt dat de TOP RANGE (en unieke, initieel) OnePlus One LTE-netwerken zal ondersteunen.

OnePlus

Het ontwerp van de OnePlus One zou iets bijzonders moeten zijn, met veel aandacht voor detail en de algehele kwaliteit van de telefoon.

CyanogenMod en OnePlus

Steve Kondik kwam ook op het podium om te praten over zijn bedrijf en de samenwerking met OnePlus. De CTO van CyanogenMod heeft benadrukt dat hij sterk gelooft in OnePlus en in het feit dat zijn team de beste telefoon op de markt zou kunnen bouwen, die uiteraard ook een CyanogenMod ROM zal hebben!

OnePlus

OnePlus

In afwachting van nieuwe updates, laten we je achter met deze foto van Andi met Steve Kondik!
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!