Xiaomi Redmi wordt de officiële Engelse naam van Xiaomi Hongmi!

Xiaomi Redmi wordt de officiële Engelse naam van Xiaomi!

De populaire Xiaomi low-cost smartphone, Xiaomi Hongmi, heeft eindelijk een officiële Engelse naam gekregen. In feite zal de telefoon vandaag bekend staan ​​als Xiaomi Redmi.

De goedkope smartphone van Xiaomi had nog geen "internationale" naam en om deze reden moesten internationale fans tot nu toe de termen Hongmi (wat Redrice betekent) gebruiken. Maar vanaf vandaag wordt de Hongmi officieel Xiaomi Redmi genoemd!

Xiaomi Redmi wordt de officiële Engelse naam van Xiaomi!

Redmi, een mengeling van Engels en Pinyin, is zeker niet de meest "stimulerende" naam ter wereld, maar het feit dat Xiaomi heeft besloten de telefoon te hernoemen is waarschijnlijk een ander duidelijk teken van een komende opening naar internationale markten.
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!

[VIA GIZCHINA.COM]