Rockchip RK3288 4K, nieuwe 4G LTE-chipset voor tablets komende april

Rockchip RK3288

Goed nieuws voor tabletliefhebbers, de toekomst Rockchip RK3288-processor met ondersteuning 4G LTE zou al in april op de markt moeten komen.

Thuis zijn Rockchip erg trots op hun nieuwe RK3288, tabletliefhebbers, vooral de Chinezen, zullen blij zijn wetende dat dit laatste een van de allereerste processors is quad-core Cortex A12. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de RK3288 ook zal worden uitgerust met een geldschieter MaliT76X quad-core GPU, wat betekent dat ik video naar 4K ze worden op onze tablets werkelijkheid.

Om de kenmerken van deze nieuwe chip te vervolledigen, vinden we ook ondersteuning voor netwerken 4G LTE. De vraag is nu: wat zal de tablet zijn die de nieuwe Rockchip RK3288 zal gebruiken en bovenal zullen we de nieuwe tablets met 2-4K al in de komende weken zien verschijnen?
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!