NIEUWS: Mediatek wordt officieel Linaro-lid

Mediatek nieuw logo

Linaro, de non-profit hi-tech organisatie met het doel om open-source software voor ARM-architectuur te creëren, heeft officieel de toetreding van het Taiwanese halfgeleiderbedrijf aangekondigd Mediatek.

De hechting van Mediatek aan het Linaro-consortium zal het bedrijf toelaten om een betere time-to-market van zijn producten en wie weet, zelfs één mogelijke software-optimalisatie voor niet-officiële ROM's. Linaro De vereniging zal op zijn beurt te krijgen in termen van ervaring, zowel als onderdeel van de mobiele oplossingen in de niet-mobiele, niet dat hij mist het hebben van de onderscheiden leden: ARM, Qualcomm, Samsung, AMD en ook de Italiaanse STMicroelectronics. Dus sprak George Gray, CEO van Linaro:

Mediatek is een interessant en zeer innovatief bedrijf binnen het ARM-ecosysteem.

Dit zijn de woorden van Kevi Jou, Chief Technology Officer van Mediatek:

Mediatek is een historische partner van ARM en staat nu op het punt Linaro binnen te gaan. We zijn verheugd over de mogelijkheid om samen te werken met andere industrieleiders om open source-innovaties te stimuleren.

Het Linaro-evenement vond vorige week plaats in Macau en natuurlijk waren de ingenieurs Mediatek aanwezig. De toekomstperspectieven voor het Taiwanese bedrijf worden steeds beter, als ze voor dit bedrijf zijn, zijn ze ook voor ons, die we met bijzondere aandacht bekijken voor de Chinese mobiele markt.
Vind je onze berichten leuk? Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Google+ om al onze updates niet te missen!

[VIA]