MEDIATEK: updates voor Android 4.4 zijn realiteit. Aan het einde van de maand!

Mediatek - Android 4.4 KitKat

Bom! Het nieuws dat we u vandaag geven zal zeker goed ontvangen worden. Mediatek in werkelijkheid is eindelijk aangekondigd die zal er een vrijgeven upgrade naar Android 4.4 KitKat voor veel van zijn processors.

De beslissing van het Taiwanese halfgeleiderbedrijf komt waarschijnlijk aan in reactie naar die van Google over de goedkeuringsprocedures die vereisten dat de Android-apparaten minstens de voorlaatste firmware hadden uitgebracht, namelijk Android 4.3 Jelly Bean: tot vandaag kwamen de telefoons met de Mediatek-processor op de markt met het systeem met Android 4.2 Jelly Bean.

4.4 Android KitKat
Il reden dus Mediatek is in deze richting gegaan is eenvoudig, blijft weigeren om broncodes vrij te geven. Als u meer wilt weten over Mediatek-softwareontwikkeling, kunt u dat klik hier.

Alle Mediatek-apparaateigenaars hadden geklaagd over het gebrek aan updates van hun Os. Maar het wachten lijkt te eindigen, omdat Mediatek een eind april update naar Android 4.4 KitKat voor veel van zijn processors, waaronder: MT6589, MT6582, MT6592...

Uiteraard is het de taak van privébedrijven om updates voor hun telefoons te maken, maar we zijn er zeker van dat ze dat zullen doen en we zijn ervan overtuigd dat de verkoop van Chinese telefoons zal toenemen, zelfs nu ze ook de nieuwste Android-versie zullen hebben!

[Via]
Eren