Faea F2 en F2s 1080p en met NFC, prijsverlaging van 73 euro goed!

Faea Mobile Europa

Een van de weinige Chinese fabrikanten die interesse hebben getoond in het ontwikkelen van externe ROM's voor hun telefoons, de FAEA-mobiel, biedt nu een aanzienlijke korting op zijn twee TOP-smartphones.

De apparaten - de FAEA F2S en F2 - zijn nu beschikbaar voor slechts 110 euro en 73 euro, of voor een prijs die als een echt koopje kan worden beschouwd. Natuurlijk hebben de telefoons niet de bouwkwaliteit van de HTC M8, maar voor slechts 110 euro is het helemaal niet slecht om een ​​smartphone met een 1080-inch 5p-scherm, NFC en een meegeleverde quad-core processor mee naar huis te nemen.

FAEA F2S

Wij bekeek de FAEA F2S een paar maanden geleden en ondanks enkele problemen vonden we de smartphone redelijk betaalbaar, altijd rekening houdend met de zeer lage prijs. In de tussentijd is FAEA zeer actief geweest in het bevorderen van ontwikkeling door derden op zijn apparaten, of iets dat goed zou zijn voor de hele Chinese mobiele-telefoonsector. MediaTek-smartphones hebben in feite vaak 'last' van het ontbreken van een ontwikkelingsgemeenschap van derden.

FAEA biedt ook gratis verzending op twee smartphones als onderdeel van deze aanbieding. Het is nog onduidelijk hoelang de aanbieding nog actief zal zijn, maar waarschijnlijk als u op zoek was naar een smartphone met 1080p-weergave en een quad-coreprocessor voor een goede prijs, is dit het juiste moment om het te kopen!

Met dank aan Xavier voor het rapport.

Apparaten kunnen worden gekocht bij FAEAmobile.com.