FOTOSPIE: OnePlus, uitnodigingen voor het evenement en nieuwe posters [-10]

OnePlus One

Vanaf vandaag, op 13 april, missen ze precies 10 dagen alle officiële presentatie dell'attesissimo OnePlus One. Pete Lau en zijn metgezellen hadden geen betere setting kunnen kiezen dan die van het Mastercard Center (Wukesong Culture & Sports Center) in Peking om hun apparaat, de supertelefoon aan de wereld te onthullen "vermoord topgamma". Niet slecht toch?

Ondertussen, ik eerste posters van het evenement en vooral de officiële uitnodigingen stuurde OnePlus naar de Chinese media. De temperatuur stijgt ...

Dus jongens, een echte countdown het bestaat niet, maar wij, net als jij, zijn echt angstig en we doen het. De laatste 10-dagen die ons scheiden van het eindelijk onthullen van de OnePlus One lijken eindeloos! Kalmeren (zo ja, kunnen we zeggen) wij zullen voor de show zorgen door u de officiële posters te tonen die door het bedrijf zijn gepubliceerd om het lanceringsevenement en de exclusieve uitnodigingen te publiceren die naar de belangrijkste Chinese hi-tech media worden verzonden.

Hier zijn ze voor jou

OnePlus One
OnePlus_inviti_evento_2

 

Wat denk je? Voor vandaag is het allemaal! Blijf kijken 

[Via]