OrientPhone Mega Pro 7.0, Unboxing en eerste indrukken

OrientPhone Mega Pro 7.0

Dit weekend ontving onze Andi een preview van deOrientPhone Mega Pro 7.0, het OEM OrientDeal-alternatief voor de CoolPad 9976a. Hier is een exclusieve Unboxing & First Impressions!

Il 2014 Het was een jaar van verandering voor de Chinese mobiele industrie, een jaar waarin fabrikanten besloten om de omvang van hun apparaten te vergroten. Sommige van deze waren al stabiel op ongeveer 6-6.44 inch en stopten ze, terwijl andere tot 7 inch zijn gegaan. Een diagonaal van 7 inch lijkt misschien overdreven, maar als we de "oude" 6.44 "phablets en de huidige 7" zouden vergelijken, zouden we ontdekken dat de seconden niet groter zijn. Dit komt voornamelijk door innovaties en nieuwe productietechnieken waarmee u bredere beeldschermen in dunnere en slankere apparaten kunt plaatsen.

OrientPhone Mega Pro 7.0
De OrientPhone Mega Pro 7.0 is een van de eerste 7-inch telefoons die op de markt komt. OrientDeal heeft zorgvuldig geselecteerde componenten, functies en accessoires, waardoor deze Big Size een geweldige "All in One'.

OrientPhone Mega Pro 7.0

OrientPhone Mega Pro 7.0
De enige concurrent van de Mega Pro 7.0 op dit moment is de CoolPad 9976. De OrientPhone Mega Pro 7.0 heeft een meer concurrerende prijs, alleen 170 €, en is uitgerust met 2-batterijen van 3500 mAh, beschermende film, ondersteuning voor twee SIM-kaarten en flip-covers.

[komper pid = 109-vergelijkformat = nee]

OrientPhone Mega Pro 7.0 - Unboxing en hands-on

OrientPhone Mega Pro 7.0 - Eerste indrukken

OrientPhone Mega Pro 7.0
De OrientPhone Mega Pro 7.0 is een heel interessant apparaat, 7 inches lijkt misschien veel, maar het hangt allemaal af van je gewoonten. OrientDeal heeft er verstandig voor gekozen om een ​​apparaat met frames en verkleinde secties te maken om de uiteindelijke afmetingen zoveel mogelijk te behouden.

OrientPhone Mega Pro 7.0
Het display van 7 inches Full-HD 1920 × 1080 verbetert de kwaliteit van het scherm volledig en optimaliseert de grootte van deze OrientPhone Mega Pro 7.0 volledig. De processor Mediatek MT6592 8-core en 2GB RAM zijn nu een garantie, zonder de camera mee te tellen Mega-pixel 13, ondersteuning voor twee SIM-kaarten, batterij en diverse accessoires.

OrientPhone Mega Pro 7.0
De OrientPhone Mega Pro 7.0 is beschikbaar op OrientDeal voor de prijs van 232.49 $ (over 170 €).

[Via]