Smartisan T1, eerste fotografische voorbeelden

Smartisan_T1

Gisteren in Beijing, de CEO van Smartisan Luo Yonghao heeft met plezier zijn nieuwe apparaat, de Smartisan T1, aan de wereld geïntroduceerd. Een telefoon die voor de technische kenmerken is het zeker te onderscheiden, een topgamma 2014 van alle respect (CPU Qualcomm Snapdragon 801 van 4,95 inch Full-HD scherm met Gorilla Glass 3, achteruitrijcamera 13 mega-pixel Sony IMX214 met 6 lenzen en de voorkant van 5 mega-pixel met 5 beide objectieven met focale opening F2.0), maar die zich richt al zijn inspanningen en al zijn vastberadenheid op rom het huis, Apple Killer Smartisan Os. Vandaag zijn we hersteld eerste fotografische monsters van Smartisan T1, laat ons weten wat je denkt!

Smartisan_T1

De gebruikte sensor is al gemonteerd op de Oppo Vind 7 en op de OnePlus One, The Sony IMX214 van 13 megapixel. De geldigheid van de Smartisan T1-camera wordt ondersteund door de aanwezigheid van het systeem Fujitsu Milbeaut Mobile en van technologieën ACUTEL Logic, voor witbalans en scèneverwerking, ed ArcSoft, voor ruisonderdrukking tijdens het fotograferen.

Smartisan_T1
Smartisan_T1

Wat denk je?

[via]

 

Eren