Estar Takee, de 1 ° holografische telefoon ter wereld!

Estar Takee-smartphone

Een paar dagen geleden hebben we u een voorproefje van het nieuws gepresenteerd Geregistreerd, een toonaangevend bedrijf op het gebied van driedimensionale schermen, stond op het punt een nieuw apparaat te lanceren met buitengewone capaciteiten om te projecteren wat er op het scherm aanwezig is, om het op een schone en competente, a holografische-telefoon. Het nieuws van vandaag is dat de telefoon echt bestaat en net als we de presentatie in China beëindigen.

Laten we beginnen met u te vertellen dat het ontwerp van de Estar Takee gelekt in sommige indiscreet afbeeldingen is de echte van het apparaat. Een zeer mooi ontwerp, met afgeronde uiteinden die doen denken aan de lijnen van de laatste twee high-end apparaten van Sony Xperia, de Z1 maar vooral de Z2. Voor de voorzijde echter, in tegenstelling tot het topbereik van Sony, worden 4-camera's geïmplementeerd om de werking te starten holografische.

Hoe deze nieuwe holografietechnologie werkt, wordt in de volgende video in detail uitgelegd door Peter Kwok, corporate CTO:

Een van de camera's zal de beweging van onze ogen volgen, elk onderdeel van onze beweging zal naar het telefoonvolgsysteem worden gestuurd, dat automatisch, dankzij specifieke wiskundige algoritmen, het hologram zal produceren en aanpassen aan onze blik. Estar Takee is de 1 ° holografische smartphone op de wereld! Peter Kwok noemt het liever de eerste holografische-smart-phone!

Estar Takee heeft het vermoeden niet alleen om te verschijnen als innovatief, maar streeft er ook naar revolutionaire mobiele interactie: van het bekijken van streaming content (kijken naar Formula 1 en het zien van een incident!), tot gaming (Fruit Ninja spelen in deze 'hoe' het eruit ziet?), e-commerce (items kopen door ze te bekijken) en ook, uiteraard bij video chat.

Takee lijkt een fundamenteel aspect, ontwikkeling, niet te zijn vergeten. Om al het potentieel te optimaliseren heeft Estar Takee een open platform gecreëerd voor alle ontwikkelaars die samen met het bedrijf de nieuwe groeipaden van dit ongelooflijke nieuwe apparaat kunnen traceren.

De twee camera's aan de achterkant zijn niet alleen triviaal om foto's te maken, maar ook om gegevens op te slaan. Peter Kwok belooft dat Estar Takee in staat zal zijn altijd en overal holografische prototypen te maken en ze vervolgens in echte objecten te veranderen.

De holografische telefoon Estar Takee wordt op de volgende 17 juli vrijgegeven. Holografische technologie is klaar om de markt revolutionair te veranderen. Wat denk je?

[via]

 

Eren