Huawei lanceert een mysterieus apparaat op de 30 juli

Huawei 22 juli-evenement

Huawei blijft ons verwarren met een aanstaande lancering. Het bedrijf kondigde een lanceringsevenement aan voor de 22 juli, de datum van de Xiaomi Mi4-presentatie, maar dit evenement werd later uitgesteld. Nu hebben we een nieuwe datum, de 30 juli, maar we weten nog steeds niet precies wat voor soort apparaat er zal worden gelanceerd.

De eerste teaser laten we een mogelijke tablet bedenken, maar toen dachten we aan een nieuwe smartphone, zoals we hebben gezien qui e qui. Toen kwamen enkele geruchten, geboren uit de certificering van een nieuw product op Teena, waarmee we de komst van een nieuwe smartphone met Huawei zelfs kunnen raden 4GB van RAM-geheugen, en met name een bijgewerkte versie van Huawei Eren 6.

We konden daarom een ​​nieuwe recordbrekende top zien, maar ook een tablet of een economisch apparaat. Het enige zekere nieuws is dat de lancering op 30 in juli moet plaatsvinden, het zal niet opnieuw worden uitgesteld.

Wat denk je dat er aangekondigd zal worden? De tijd is gekomen 4GB RAM op een smartphone?

[bron]
Eren