Meizu, hier is de afbeelding van de vermeende MT6595-telefoon!

Meizu mysterieus apparaat

Net op het moment dat Xiaomi bezig is met het voltooien van de details van het lanceringsevenement, verschijnt er op het netwerk een zeer interessante foto die het nieuwe imaginaire apparaat Meizu zou intrekken met de processor Mediatek MT6595 8-core LTE!

Na een lange periode van stilte is eindelijk een intrigerend beeld op het netwerk uitgelekt dat een van de volgende Meizu-nieuwtjes onthult. De foto laat geen bedrijfslogo zien, maar afgaande op de vormfactor en het type camera is het duidelijk dat de terminal een Meizu-product moet zijn.

Veel Chinese gebruikers hebben de afbeelding meteen opnieuw getweet, door hem aan te wijzen als de eerste niet-officiële foto van de Meizu MX4. Volgens velen, waaronder ons, het portret apparaat zou echter niet de Meizu om ° generatie, maar een van de 4-4 apparaat met LTE-connectiviteit dat het bedrijf klaar om vrij te geven in de komende maanden zou zijn 5.

Afgaande op de logica, we zijn bijna van overtuigd dat Meizu eventuele aanvullende LTE-module (zie MT6290) niet zult gebruiken, maar zal profiteren van de laatste gevonden Mediatek gepresenteerd slechts 4 dagen geleden, Mediatek MT6595 8-core. Verder merken we aan de hand van het uitgekomen beeld duidelijk dat de gebruikte flitser dubbele LED is in monochrome toon.

Opgemerkt moet echter worden dat hoewel velen denken dat dit apparaat, dankzij de adoptie van een Mediatek-oplossing, op de markt kan komen met een zeer concurrerende prijs, dit hoogstwaarschijnlijk niet zal gebeuren. Geruchten zouden de lancering van de Meizu MX4-set voor 2 september in september willen tegen een prijs van ongeveer 2998-yuan (ongeveer 357 euro), de Meizu met MT6595 zou echter kunnen kosten poco minder, 2498 yuan (ongeveer 298 euro).

[VIA]