Xiaomi Mi Band, op 0.12 euro voor beta-testers. Vanaf september op de markt!

XIAOMI MI BAND

In het Xiaomi-lanceringsevenement dat vanmorgen in Beijing werd gehouden, hebben Lei Jun & Co., naast de presentatie van het nieuwe vlaggenschip van het huis en de aankondiging van de officiële release van de MIUI V6, eindelijk de mysterieuze armband onthuld die verschillende keren om de pols van de CEO is gespot, Daar Xiaomi Mi Band.

Verkocht voor de ongelooflijke / belachelijke prijs van 79 yuan (ongeveer 9.40 euro), is de Xiaomi Mi Band het eerste draagbare apparaat dat door het Pekingese huis is gemaakt. De geïmplementeerde functies zijn de klassieke: bewaking van fysieke activiteit, rustanalyse, alarm, wekker en ook het ontgrendelen van de Mi-phone wanneer de smartband in de buurt van de telefoon is.

Xiaomi Mi Band

De prijs is super aantrekkelijk, de functies voldoen aan ... Maar wanneer komt het op de markt?

Het bedrijf spreekt rechtstreeks met een persbericht dat op het officiële forum is gepubliceerd, volgens welke de Xiaomi Smart Band begin augustus in bètatest zal worden uitgebracht voor de prijs van 1 yuan (ongeveer 0.12 euro). Als het nieuws werd bevestigd, zou het redelijk kunnen zijn om aan te nemen dat, in klassieke Xiaomi-stijl, de officiële aankomst op de markt 2-3 weken na het einde van de tests zal plaatsvinden, dus eind augustus of uiterlijk in de eerste week van september!

Xiaomi Mi Band - PhotoGallery

[via]

 

Eren