Xiaomi Mi4, wat zit er onder de motorkap [foto's, video's]

Xiaomi Mi4

Het was onvermijdelijk dat de pre- en post-22 juli-dagen het draaipunt van de discussie zouden hebben gehad Xiaomi Mi4. Wij, met de bedoeling u een steeds efficiëntere en correctere informatie te bieden, laten niets aan het toeval over en zelfs vandaag komen we terug om erover te praten en laten we u de nieuwe afbeeldingen en de speciale video zien.

Hoewel een klein deel van de gebruikers teleurgesteld was door de nieuwe high-end Xiaomi, was de meerderheid natuurlijk compleet in vervoering. Misschien voor de technische specificaties? voor het ontwerp? of misschien omdat, na de presentatievideo te hebben gezien waarin het werkproces kort werd geïllustreerd, hij gelooft dat het voel aan en constructieve kwaliteit heeft onvoorstelbare niveaus bereikt voor een Chinees bedrijf dat nog steeds vier jaar oud is?

Jack Wong's Tweet terzijde, de Mi4 gebruikt roestvrij staal van categorie 304 voor de constructie van het frame; 8 bewerkingen op CNC-machines, 40 bewerkingsprocessen en 193 verschillende stappen zijn nodig om de nieuwe generatie Mi-phone tot leven te brengen! Het uiteindelijke effect is ongelooflijk: de telefoon met verwijderde hoes is mooi en schoon, niets misplaatst!

Zoals onthuld door gebruiker @臧智渊 wie zou het kunnen proberen, de Xiaomi Mi4 maakt gebruik van een glanzende hoes die gemakkelijk te extraheren is. Volgens de blogger is dit in ieder geval wat hij speculeert, het zal veel gecompliceerder zijn om de toekomst te gebruiken Mi-SwapCover. Niet wat betreft de OPO-comuqnue, waarvan het verwijderen van de achtercover zelf in hoofdzaak één was mini-onderneming.

VIDEO: Hoe verwijder je de achterkant van de Xiaomi Mi4:

http://www.yixia.com/show/zbSyqFGMOfV31mVuR4lAkw__.htm

[via]