Ontdek of je een Xiaomi-kloon met één klik hebt gekocht!

Xiaomi-identificatie

Tegen de verspreiding van klonen, niet het minst deHMI H3, Xiaomi officieel uitgebracht in Beta-versie een nieuwe app in staat om te identificeren de originaliteit van uw apparaat.

"Xiaomi-identificatie“, Dit is de letterlijke vertaling van de naam van de applicatie - 小米 鉴定 -, zal je gemakkelijk kunnen vertellen of je Xiaomi-apparaat nep is of niet. Momenteel zijn de inbegrepen modellen: Xiaomi Mi One, Mi2, Mi3, Xiaomi Redmi, Redmi 1S en ook Redmi Note. De Xiaomi Mi Tv en de nieuwe Xiaomi Mi4 worden niet meegeleverd!

Downloaden: ontdek of u met één klik een Xiaomi-kloon hebt gekocht!

Momenteel nog in de bètafase, zou "Xiaomi Identification" een systeem moeten exploiteren dat door het bedrijf is ontwikkeld en dat, in combinatie met sommige Antutu-functies, het resultaat kan retourneren: is het een kloon of niet? De app is nog steeds in het Chinees, weegt 909Kb en is al te downloaden op het volgende adres: http://www.miui.com/zt/jianding/

[via]

 

Eren