Amoi M1, nieuwe smartphone met super-batterij van 5200mAh

Ik ben dol op M1

De snelle evolutie van smartphones lijkt niet hand in hand te gaan met die van de batterijen waarmee deze toestellen zijn uitgerust. De "voedingssector" lijkt in feite bijna op de onafgemaakte zaken van de meeste producenten, met uitzondering van enkele merken, zoals bijvoorbeeld THL met zijn THL 5000 en, meer recentelijk, Amoi, met het Amoi M1, apparaat dat net netwerkcertificering heeft ontvangen in China.

De Amoi M1 zal in feite worden uitgerust met een indrukwekkende 5200 mAh-batterij, evenals een 5-inch IPS-scherm met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels, een 6582 Ghz Mediatek MT1.3 quad-coreprocessor, 1 GB RAM, 8 GB intern geheugen en ROM Android 4.4.2 KitKat. Bovendien ondersteunt het apparaat zowel WCDMA- als GSM-netwerken en is het daarom ook bruikbaar in Europa.

Ik ben dol op M1

Laten we de specificaties naast elkaar leggen om ons te concentreren op het ontwerp van het apparaat, wat waarschijnlijk het pijnlijke punt van de Ammo M1 is. In feite heeft de smartphone 145 x 71,5 x 11,9 mm in dikte, voor een totaalgewicht van goed 204 grammen.

We weten de details over de beschikbaarheid van de markt en de officiële prijs nog niet, maar volgens een bedrijfsinterne bron moet de Amoi M1 zeer kosteneffectief zijn.

Wat denk je?

[VIA GIZCHINA.ES]