Eerste echte foto's van de Hase X55 laten een aluminium chassis zien!

HASEE X55

Een paar dagen geleden vertelden we je over een nieuw Hasee-model klaar om op de markt te worden gelanceerd, of de Hasee HL815506 (ook bekend als Hasee X55), de eerste smartphone met 4G LTE-ondersteuning van het huis, waarvan we vandaag de mogelijkheid hebben om de eerste echte foto's te zien!

Zoals vorige week al werd verwacht, zal de Hase X55, om zichzelf uit te rusten met ondersteuning voor LTE-connectiviteit, een MT6290-modem monteren op de Mediatek MT6592-processor, geflankeerd door 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen.

Wat betreft de specificaties van de fotografische sector, zal de Hasee X55 worden uitgerust met een 14 megapixel camera met dubbele LED-flitser, waarvan de gedetailleerde specificaties nog niet zijn vrijgegeven.

Een van de kenmerken van het apparaat dat we vandaag leren, betreft een van de belangrijkste de uitrusting van een bestendig en licht aluminium frame.

Volgens geruchten zal de Hasee X55 vanaf oktober beschikbaar zijn.

[VIA GIZCHINA.ES]