iNieuws officieel in Italië met kortingscode van 20 euro voor GizChina.it-lezers!

ik nieuw

Het is altijd leuk om in staat zijn om de officiële aankomst in Italië van een Chinese fabrikant van Android-smartphones te kondigen en het is zelfs meer wanneer het merk in kwestie is verschillend in het vervaardigen van voortreffelijke apparaten, in het bijzonder die behoren tot de mid-range band.

We hebben het over INEW, een merk bekend bij alle fans van de Chinese mobiele telefoon, die meer recentelijk bekend om de zeer succesvolle low-cost INEW V3 en werd, voor INEW V8, de camera-centric smartphone die we gepresenteerd in een complete beoordeling.

Daarom is iNew China sinds 16 oktober 2014 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de officiële distributie van zijn producten in Italië met het nationale Le.Ali Srl.

INEW-loyale

Vanaf vandaag is het daarom mogelijk om iNew-smartphones rechtstreeks vanuit Italië te kopen, uiteraard met voordeel verzending vanuit ons land e 24 maanden garantie en Italiaanse hulp; maar daar houdt het niet op! Zoals je misschien al hebt begrepen, benadrukken we bij GizChina.it meestal winkeliers om kortingscodes voor je lezers te krijgen ... opnieuw hebben we het gedaan en de korting iNewphone.it zal goed zijn 20 euro!

De korting is beschikbaar via de voucher gizinew20 (alle kleine letters) en zijn geldig zowel op de iNew-apparaten die momenteel in de catalogus staan ​​als op het volgende nieuws.

Wat vindt u van deze nieuwe samenwerking en, in het algemeen, van de officiële aankomst in Italië van Chinese merken?

iNewphone.it ]
Eren