Meizu No Blue - er zullen in januari twee apparaten zijn, 4.7 en 5 inch!

Meizu M1 Notities unboxen

Na bijna permanent de presentatie van de economische phablet in te dienen Meizu M1 Notes, we keren onze ogen naar het volgende jaar en, onvermijdelijk, naar de volgende verrassingen die het bedrijf Zhuhai al aan het einde van Q1 wil ontsluieren, zo niet al eind januari.

Hoewel velen van ons de presentatie gisteren al verwachtten, de ongrijpbare Meizu K52 vanaf 4.7 inches helaas is het uitgesteld "tot op heden te bepalen". De woorden die de CEO Wong onmiddellijk na het evenement op het bedrijfsforum sprak, hadden echter een wereld tot rust gebracht: in januari wordt een apparaat van dezelfde lijn gepresenteerd met kleinere afmetingen...

Meizu Blue Charm Note

Onthoud nu de afbeelding die de vermeende routekaart van het bedrijf voor de volgende korte periode weergeeft? Laten we het even terugnemen en verder gaan:

Meizu roadmap

Zoals je je waarschijnlijk herinnert, waren de apparaten die gisteren zouden zijn onthuld, opnieuw volgens de dia die in de bovenstaande afbeelding wordt geprojecteerd, twee: een terminal van de prijs van 999-yuan (de Meizu M1 Note) en nog een, niet goed geïdentificeerd, alleen door 299-yuan (vermoedelijk de Meizu-router). dan gevolgd door het einde van het eerste kwartaal van 2015, twee andere smartphone, opnieuw onbekende, uit 999 en 799 yuan.

Meizu M1 Mini

En het is op dit beeld dat we ons opnieuw verbinden in relatie tot de nieuwe geruchten verspreid door de redactie van ChinaUbuntu (bleek een zeer betrouwbare bron te zijn!) die, via hun weibo-profiel, hebben laten weten dat:

Gezien de specifieke problemen van het leveren van 4.7 inch-schermen in Full-HD-resolutie, zullen degenen die apparaten met deze resolutie willen hebben, moeten opteren voor een 5-inch. Als u echter de 4.7 inch-versie wilt, moet u weten dat deze in HD is.

Een verklaring dat, indien bevestigd, de hypothese, later ingesteld, opnieuw zou activeren om een ​​economische Meizu te zien met diagonaal van 5 inches. Het zou inderdaad zo zijn om te bevestigen dat de twee apparaten van 799 en 999-yuan (ongeveer 105 en 132 euro) die worden weergegeven in de routekaart, de twee Meizu-telefoons zijn die worden beschreven door ChinaUbuntu.

Jij, tussen de twee, welke zou je kopen?

[via]