Xiaomi, Bluetooth subwoofer onder de boom?

Het is niet nieuw dat Xiaomi, een van de grote smartphonefabrikanten, veel energie heeft gestoken in het uitbreiden van zijn corebusiness in de naam van gadgets en multimedia. In lijn met deze toezegging zou de Chinese gigant binnenkort een nieuw Home Theatre-product op de markt kunnen brengen: a Bluetooth-subwoofer!

Het nieuws komt, enigszins onverwacht, uit de Chinese showbusiness. Actrice Dong Xuan plaatste zelfs foto's van een exclusief geschenk dat rechtstreeks van het Chinese bedrijf was ontvangen op haar Weibo-blog.

Xiaomi-home-theater

 

Van de beelden merken we onmiddellijk de aanwezigheid van een subwoofer op cilindervormig, absoluut anders dan wat momenteel op de markt wordt gebracht door Xiaomi. Volgens de ster zou het een nog niet officieel aangekondigd product zijn, dat onder meer het gebruik van het Bluetooth-protocol voor datatransmissie zou hebben.

Naast de nieuwe subwoofer ontving de actrice ook een MiTv 2 met het 4K-scherm, a I Router, het soundbar-systeem dat al op de markt is en een afstandsbediening die gepersonaliseerd is met zijn naam.

Xiaomi-home-theater-3

Bovendien zouden veel andere Chinese sterren hetzelfde geschenk hebben ontvangen. De eerste recensies van deze gelukkige early adopters lijken vrij positief te zijn.

We vragen ons natuurlijk af wanneer wij gewone stervelingen zullen kunnen genieten van dit nieuwe juweel dat door de Chinese reus is geproduceerd. Het wachten mag echter niet te lang duren!

[Via]