Huawei HiSilicon Kirin 620 octa-core 64-bit: eerste benchmark verschenen in het netwerk

Huawei kirin 620 64-bit

Na het tonen van de Specificaties van de Huawei HiSilicon Kirin 620, De eerste SoC octa-core 64-bit rechtstreeks geproduceerd door Huawei, komen hier vandaag op het net de eerste benchmarks naar voren die de operationele mogelijkheden van deze nieuwe processor laten zien.

Het productieproces van deze nieuwe SoC è a 28nmmet 8-kern Cortex-A53 ad 1.2GHz met een Mali GPU-450MP4.

Kirin 620 64-bit

Wat voortgekomen uit het netwerk werd het een eerste vergelijking tussen de Snapdragon GPU Adreno 615 405, 620 met de Huawei Kirin Mali-450MP4 GPU, de Mali-MediaTek MT6752 T760 GPU Snapdragon en Adreno GPU met 600 320. De vergelijkende test is in feite gericht op de operationele mogelijkheden van de grafische module.

Afgezien van de 600 Snapdragon, zijn de andere drie SoC's allemaal octa-core met 64-bit-architectuur.

Wat voortkomt uit de resultaten van benchmarks uitgevoerd met GFXBench, de Kirin 620 behaalt goede resultaten maar is geen excuus, vooral als het vergeleken wordt met de Snapdragon 600 die, dankzij Adreno 320, resultaten op papier kan krijgen, zelfs dubbel in vergelijking met die verkregen door Mali-450MP4.

Houd er rekening mee dat de informatie verkregen door middel van deze soorten tests resultaten moeten worden genomen "met de tang", zoals de bruikbaarheid en de vloeibaarheid van het systeem in het dagelijks gebruik zijn belangrijker dan de benchmarks die de brute kracht te tonen.

Blijf op de hoogte voor toekomstige updates over de mogelijkheden van deze nieuwe Huawei HiSilicon Kirin 620.

[ Via ]