Gelekte foto: hier is Huawei Mate 8!

Huawei Mate 8 lek

De Chinese mobiele markt is altijd in rep en roer en laat alleen over aan de meest agressieve en innovatieve spelers. Huawei, die de harde regels van het spel goed kent, lijkt klaar voor de komende gevechten van deze 2015. Dus na de geruchten over P8, de eerste veronderstelde afbeeldingen van Huawei Mate 8 zijn voortgekomen uit het netwerk!

De foto's gemeld via Twitter door de GizChina-volgeling Sasha Babyuk in feite zouden ze de volgende high-end phablet van de Chinese reus uitbeelden. Het ontwerp, zoals u kunt zien, bevat dat van het mooie Mate 7 en presenteert zichzelf in de klassieke goud en zwarte kleuren die kenmerkend zijn voor de premium-versies van Huawei-terminals.

Huawei Mate 8 lek

Dit zijn natuurlijk uitgelekte afbeeldingen en als zodanig niet geheel betrouwbaar. Een daarvan valt op dat van de achteromslag die, aangezien hij dezelfde was als eind december, al is besproken in ons vorige artikel. De overwegingen uitgedrukt dat tijd natuurlijk nog steeds zeer geldig is.

We herinneren je eraan dat we op dat moment niet wisten of de afgebeelde terminal een 'plus'-versie was van de huidige Huawei-phablet of liever een volledig nieuw apparaat. Tegenwoordig neigen de geruchten naar de tweede optie, maar ze geven ons geen andere nuttige informatie.

Huawei Ascend Mate 7 Plus

We kunnen ons echter gemakkelijk de technische kenmerken voorstellen die de volgende Huawei Mate 8 zullen onderscheiden. De kandidaat SoC is duidelijk de 950-kirine 64-bits, die waarschijnlijk wordt geflankeerd door 4 GB RAM en minimaal 32 GB intern geheugen. Verder zal het beeldscherm nauwelijks een diagonaal hebben van minder dan 6 inch en verwachten we de aanwezigheid van een vingerafdruklezer.

Ten slotte denken we dat dit toestel waarschijnlijk op het volgende Mobile World Congress in Barcelona (of kort daarna) gelanceerd zal worden.

Wat denk je? Vind je de tot nu toe getoonde designelementen mooi? Welke functies hoop je dat de toekomstige Huawei Mate 8 zal hebben?

[GizChina.com]