Huawei P8 wordt op april 15 in Londen gepresenteerd, met een speciaal evenement

Huawei P8

Laten we opnieuw praten over Huawei en wat het zal presenteren tijdens deze 2015 die zijn eerste maand van het jaar tot een einde brengt.

Alleen vanmorgen hadden we erover gesproken aankomende producten die Huawei in deze 2015 zal presenteren, met de algemene opzet van het businessplan, en hier is het object van ons artikel opnieuw de Huawei P8, het volgende vlaggenschip dat de Chinese fabrikant binnenkort zal presenteren, maar niet het volgende MWC 2015 in Barcelona als tot nu toe werd gedacht.

Huawei P8

Volgens wat werd gecommuniceerd door Jerry Huang, directeur marketing en communicatie, Huawei presenteert het Huawei P8 a Londen, de volgende 15 april, ter gelegenheid van een speciaal evenement dat specifiek wordt gehouden om de wereld het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf te tonen.

Zoals je je misschien herinnert, werd deze stad eerder gekozen, meestal door HTC en niet door Huawei, die de Ascend P7 in Parijs vorig jaar 7 had gepresenteerd.

Ook als je het verhaal over deze P8 volgt, hadden we een paar dagen geleden gesproken over de mogelijkheid om het betreffende apparaat te laten zien op volgende 8 april in plaats van de 15 in april, maar toen werd er nog steeds geen melding gemaakt van officiële bronnen, alleen in de buurt van het Chinese bedrijf.

De informatie met betrekking tot de specificaties van deze Huawei P8 is nog steeds erg vaag en zijn, zoals altijd, gebaseerd op de verschillende lekken en geruchten tot nu toe, die de smartphone, uitgerust met FullHD 5.2 inch scherm (Huawei zei expliciet dat "QHD-schermen slechts een verspilling van batterijvermogen zijn"), SoC HiSilicon Kirin 930 64-bit e 3GB di RAM.

Een andere hypothese die tijdens de weken naar voren kwam is om de Huawei P8 gepresenteerd te zien in twee versies, één met hardwareconfiguratie zojuist gerapporteerd en een andere versie, high-end, met SoC HiSilicon Kirin 950 e 4GB di RAM.

We zullen zien wat er gebeurt.

[ Via ]