Meizu M1 Mini: kunt u kiezen tussen drie versies van het besturingssysteem?

Meizu M1 Promo

De geruchten over de Meizu M1 Mini, de "gereduceerde" versie van de M1 Opmerking die Meizu afgelopen 23 december presenteerde, gaan onophoudelijk door.

In de laatste uren zijn er in feite enkele afbeeldingen verschenen die op Weibo zijn gepubliceerd en die de marketingcampagne van het fantoom zouden terugbrengen Meizu M1 Mini.

Meizu M1 Promo

Als deze afbeeldingen waar zijn, dan is het nieuws dat naar voren komt erg belangrijk!

In feite is het mogelijk om vanuit de bovenstaande schermafbeelding te zien hoe de presentatiedatum van de Meizu M1 Mini, Of het 28 januari alle 18:00 lokale tijd in Peking. De datum zou perfect in overeenstemming zijn met wat je hebt we hebben al officieel gemeld in vorige berichten, wat niet overeenkwam, is echter het tijdschema.

Meizu Conference-uitnodigingen

Wat u hierboven ziet, is in feite de officiële gebeurtenis die de 17: 00 als de eindtijd van de presentatie toont.

Maar hier bleef het niet bij, want zelfs de hypothetische verkoopcijfers van 799-yuan hierboven vermeld, gelijk aan ongeveer 113 euro, zou worden bevestigd door dezelfde afbeeldingen. De prijs zou verwijzen naar de 16GB-versie van het interne geheugen.

De andere informatie die we kunnen extrapoleren van deze promotiefoto's behandelt andere zeer belangrijke aspecten en besproken tot nu toe, inclusief de grootte en resolutie van het display: van een van de twee foto's hierboven kun je duidelijk lezen 5 inches 720p. Deze nieuwe informatie moet daarom in strijd zijn met wat volgens ons een van de weinige, zo niet de enige, meest plausibele hardwareaspecten was, namelijk de aanwezigheid van een 5 inch FullHD-scherm met 1920 x 1080 pixelresolutie.

Het laatste nieuws zou echter een ander scenario schetsen, met een resolutie van "slechts" 1280 x 720 pixels.

Bovendien lijkt deze Meizu M1 Mini in zes verschillende kleuren op de markt te kunnen komen.

Een ander specifiek cijfer dat door deze beelden wordt gecommuniceerd, is de aanwezigheid van de 13 megapixel van de camera aan de achterzijde en, het meest interessante van allemaal, de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende versies van het besturingssysteem waarmee deze Meizu M1 Mini kan worden gekocht.

In feite is de aanwezigheid van drie nogal verklarende namen duidelijk zichtbaar in de openingsafbeelding: Android, Yunos e Ubuntu. Laat het logo zakken Flyme, de nu beroemde aanpassing van Meizu Home toegepast op het Android-besturingssysteem.

YunOS is in feite niet de Flyme met de toevoeging van een aantal applicaties en betalingssystemen die Alibaba, de Chinese reus van online verkoop wereldwijd, is aangegaan in overeenkomst met Meizu.

Het echte "wow-effect" is naar mijn mening de mogelijkheid om Ubuntu (eindelijk) te zien als een besturingssysteem op Meizu-apparaten, zoals we eerder hadden verwacht dankzij de officiële overeenkomst die Canonical en de Chinese smartphonefabrikant hebben ondertekend eerder.

Kortom, zoals het spreekwoord zegt: 'er is veel vlees in het vuur"En we kunnen niet wachten om te weten of al deze nieuwe informatie op 28 januari zal worden bevestigd.

Jij, zoals altijd, blijf bij ons voor elke update!

[ GizChina.com ]
Eren