LeTV: is dit een van de smartphones die het bedrijf zal presenteren? [foto gelekt]

LeTV

Als u op de pagina's van onze site is het omdat, net als wij, je hebt een ongebreidelde passie voor mobiele en smartphones die door Chinese bedrijven zijn in toenemende mate het bereiken van een uitstekende kwaliteit en productie.

Het gebeurt echter vaak dat sommige bedrijven, die van telefonie hun core business maken, besluiten om in deze sector in grote expansie te investeren, niet alleen in China maar ook wereldwijd.

LeTV-smartphone

Onder deze bedrijven is er LeTV, een bekend Chinees bedrijf dat actief is in de sector uitzending en multimedia-streamingdiensten.

In feite hebben we gedurende enkele maanden over dit bedrijf gesproken, juist voor de apparaten die het op korte termijn kon presenteren.

De afbeelding die je hierboven ziet, is de afgelopen uren gelekt, gepubliceerd door de gebruikelijke insider @chinaubuntu, een bron die nu meer dan geconsolideerd en betrouwbaar is.

Het apparaat in kwestie, als je goed kijkt, brengt het merk terug LeTV rechtsboven, aangebracht in dat kleine kader boven een beeldscherm dat, afgaand op de foto, praktisch lijkt rand tot rand, met een echt belachelijk kantframe.

Als je het verhaal over de eerste LeTV-smartphones hebt gevolgd, weet je nog dat er eerder een uitgelekt beeld was ontstaan ​​met een apparaat in de "B-kant“, Foto's die we hieronder voorstellen.

LeTV vlaggenschip gelekt

Voor een snelle analyse is het eenvoudig om een ​​even snelle conclusie te verbinden: de twee apparaten zijn verschillend. Om te zeggen dat het een ander ontwerp is, heel vierkant in het geval van de eerste afbeelding in het artikel en veel "zachter" en afgerond in het geval van de zojuist voorgestelde foto.

Deze observatie doet ons niet schreeuwen om het schandaal, vooral vanwege het feit dat, volgens wat er is we hadden al eerder gemeld, Zou LeTV aan drie smartphones werken, genaamd, voor nu, S1, MX1 ed X1.

De meest plausibele hypothese zou daarom zijn om ons te bevinden voor twee van deze drie mysterieuze apparaten die LeTV zal presenteren, maar we weten niet wanneer.

We zullen zien wat er zal gebeuren in de komende weken, een ding is zeker: wat we zien dat we vinden het geweldig en we hopen dat deze mysterieuze LeTV echt een Borderless apparaat kan zijn en dat er niet teleurstellen als het deed de 'elefoon P7000.

[ Via ]