MediaTek zal de nieuwe Cortex-A72-processors gebruiken voor de komende SoC's

ARM Cortex-A72

Een paar dagen geleden hebben we je de toekomstige productieplannen van ARM laten zien, die het project van hem hebben getoond Cortex-A72, de nieuwste generatie processor bedoeld voor het topsegment van de markt.

Vervolgens hebben we u de eerste lekken met betrekking tot i laten zien SoC Qualcomm Leeuwenbek 618 en 620, System-on-a-Chip, dat de Cortex-A72 zal gebruiken als een pulserend hart om al zijn kracht te ontketenen. Vandaag willen we het hebben over hoe zelfs MediaTek in zijn plannen de goedkeuring van deze nieuwe generatie processor heeft.

ARM Cortex-A72

Volgens de bevindingen van de laatste geruchten, in feite, MediaTek hebben hun ernstige intentie om hun energie en hun investeringen in de ontwikkeling van de SoC gebaseerd op de ARM Cortex-A72 investeren.

Weten wat werkt meestal Qualcomm SoC architectuur van vaak wisselende, voor een deel, de architectuur om ze nog beter presterende maken, zou het aannemelijk zijn om de markt te zien een MediaTek oplossing-Cortex gebaseerd A72 voordat zelfs het zien van een overeenkomstige geproduceerd door Qualcomm.

Als u zich herinnert bovendien de MediaTek roadmap die eerder was gekomen en die was daar getoond, de SoC met veel productiever voorspelling was gebaseerd op een MT67xx proces produttino 28nm, terwijl dit Cortex-A72 heeft een productieproces van 16nm. Volgens die routekaart zou daarom nog geen vermoedelijke datum voor de lancering van dit nieuwe MediaTek-hardwareplatform zijn voorzien.

We zullen zien wat er gebeurt.

[ GizChina.es ]