Utta X1 Storm: 5 octa-core inch verdisconteerd voor GizChina.it-lezers!

Utta X1 Storm

De Chinese smartphonebranche richt zich voornamelijk op de nieuwe SoC MT6732 e MT6752, maar sommige bedrijven blijven de oude octa-core-chipset gebruiken MT6592, gebruikmakend van de lagere kosten van het component in vergelijking met het verleden.

Met de release van de nieuwe modellen zijn in feite de apparaten die zijn uitgerust met MT6592 geworden goedkoper. In dit opzicht presenteren we een smartphone genaamd Utta X1 Storm, die, naast de SoC van 1,7GHz, is uitgerust met 2GB RAM en 32GB intern geheugen. De eigenaardigheid van het apparaat is de aluminium frame, die een goede weerstand van de telefoon zou moeten garanderen in geval van toevallige valpartijen.

Utta X1 Storm

Aan boord vinden we ook een display van 5 inch OGS 720p, 13 megapixelcamera en 5 megapixel-front, ondersteuning voor Europese en NFC-netwerken. Het ontwerp is aangenaam dankzij één netto haaksheid van de hoeken, in tegenstelling tot de markttendens om steeds gladdere en afgeronde smartphones te produceren.

Utta X1 Storm is op Gearbest.com voor de prijs van 198-dollars (circa EUR 173), maar lezers van GizChina.it zullen profiteren van de kortingscode van 19-dollars (17 euro) door het invoeren van de voucher UTTAX1 tijdens de aankoop.

[GizChina.com]