VIDEO: hands-on met het vermeende Oppo-apparaat zonder frames!

Oppo zonder frames

Smartphones met zogenaamde displays rand tot rand ze zouden de toekomst van de mobiele sector kunnen vertegenwoordigen, vooral in het licht van de huidige schijnbare moeilijkheid voor fabrikanten om echte (en functionele) "nieuwigheden" te introduceren.

Door bijvoorbeeld de drempel van 5 mm te doorbreken Vivo - met de 4.75 mm van zijn X5Max gepresenteerd afgelopen december - scoorde een record in diepte dat nauwelijks zal worden overtroffen.

Oppo zonder frames

Bovendien is dat van de “smartphone zonder kaders” een onderwerp waar uw lezers altijd veel interesse in tonen en uiteraard proberen bedrijven naast trends ook aan uw smaak te voldoen.

Naast de nieuwkomer SUBOR en LeTV, na met slechts 0.10 mm (de Oppo R5 meet 4.85 mm) het record als fabrikant van de dunste smartphone ter wereld te hebben verloren, lijkt Oppo ook deel te willen nemen aan deze nieuwe "wedstrijd".

Gisteren hebben we je al wat laten zien eerste beelden van een vermeend Oppo-apparaat uitgerust met een display zonder zijframes, waarin geruchten de ronde doen dat het Chinese bedrijf in het bezit is van een octrooi - geregistreerd in december vorig jaar - waardoor het een scherm zou kunnen creëren dat, hoewel zonder frames, de algemene bruikbaarheid van het apparaat niet in gevaar brengt. Helaas zijn er naast deze algemene informatie geen verdere details bekendgemaakt met betrekking tot deze vermeende nieuwe technologie en / of apparaatspecificaties.

Een paar uur geleden verscheen echter een eerste en korte hands-on video online waarin het vermeende Oppo-apparaat werd getoond dat in de beelden van gisteren in werking was. Hier is het voor jou!

VIDEO: hands-on met het vermeende Oppo-apparaat zonder frames!


Als je niet al onze exclusieve abonnementen op ons YouTube-kanaal wilt verliezen

Wat vind je van dit apparaat? Waardeer je "randloos" design of vind je het te "extreem"? Laat het ons weten in de comments!