Hier zijn enkele gelekte afbeeldingen van een nieuwe HiSense-tablet misteriso

HiSense-tablet

Hisense is een bekende producent van consumentenelektronica voor de Chinese markt (en anderen). De afgelopen maanden is het bedrijf begonnen met het produceren van smartphones en tablets, zo zelfs dat het tijdens het MWC de smartphone aan het publiek liet zien HiSense H910.

Volgens de laatsten geruchten, ook vergezeld van de exclusieve afbeeldingen die we je brengen, lijkt het erop dat het Chinese bedrijf op het punt staat een nieuwe tablet te lanceren met een heel speciaal ontwerp voor hun fans.

HiSense-tablet

Het observeren van de beelden valt direct op door de verminderde dikte van de frames, opmerkelijk omdat het een tablet is. Bovendien lijkt het ontwerp bijzonder populair, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, om dit apparaat aantrekkelijk en slank te maken.

Wat betreft de materialen van het lichaam, is het zeer waarschijnlijk de realisatie van de aluminium frame, dus blijf er een gewicht en een ingeperkte dikte. De grootte van het scherm is echter nog niet duidelijk, hoewel het gemakkelijk voorstelbaar is dat er een scherm is met een diagonaal tussen 9 en 10 inch.

Onbekend op dat moment, alle andere specificaties en lanceerdatum, nog een reden om ons de komende weken te volgen, wachtend op nieuws over dit mysterieuze apparaat.

[ Via ]