360safe en Coolpad | uitnodigingen, functies en eerste vermeende echte foto [Update: het wordt Wukong genoemd]

Een paar weken geleden begonnen we met u te praten over een concreet belang van de Chinese samenleving Qih00 360 voor de mobiele markt. Sindsdien zijn er enkele dagen verstreken en zijn er veel lekken en indiscreties opgetreden, geluiden die echter stil zullen zijn tussen poco minder dan achtenveertig uur, wanneer 360safe zijn smartphone presenteert.

Het nieuwe merk dat op het punt staat te debuteren, zoon van de verschijning tussen 360safe en Coolpad, zal de naam "奇 酷" aannemen, dat wil zeggen Vreemd Cool (rare stijl / cool). Beslissing, althans blijkbaar, vreemd en dubbelzinnig, vooral rekening houdend met de vermeende high-end positionering van de telefoon, ja, kwalitatief zou een smartphone van 5000 yuan waard moeten zijn, maar op prijsniveau zou het kunnen kosten poco minder.

Qihoo 360

Deze nieuwe joint venture zal echter veel vruchten voortbrengen, eerst het officiële debuut van 360 Os, het op Android gebaseerde besturingssysteem volledig op maat gemaakt door Qihoo 360 en daarom gekenmerkt door alle beveiligingsfuncties waarvoor Qihoo 360 beroemd is geworden. Os aan wiens ontwerp hoe dan ook, Coolpad zal ook deelnemen.

Maar laten we verdergaan naar wat de meeste onze verlangens, de echte telefoon, stimuleert. Van wat mogelijk is om te waarderen van de beelden, kon de terminal bogen op een randloos ontwerp met een diagonaal tussen de 5 en de 6 inch. De bovenste en onderste frames zouden erg klein zijn, maar de dikte van de terminal zou dun zijn, waarop een 2.5D gebogen glas dan zou passen, nu een must van de top-of-range Chinese.

Qihoo 360 Coolpad

We weten niet zeker of de onsterfelijk gemaakte figuur in de figuur echt de terminal zal worden onthuld volgende 6 mei, maar gezien de aanstaande gebeurtenis zou het echt kunnen zijn.

Volgens wat toen werd vrijgegeven door sommige Aziatische media, zou de verkoop online moeten plaatsvinden via de e-commerceplatforms van Qihoo 360, Coolpad, JD.com enz.

[Update] De merknaam zou de volgende kunnen zijn - Wukong -

Wukong

[via, via, via]