Smartisan T2: gelekte specificaties. Is de SoC een 810-module voor 2-opwekking?

Smartisan T2 heeft de metalen structuur?

Smartisan C1, de gemiddelde phablet van het Chinese mobiele bedrijf Smartisan, is de realiteit - we hebben het zien overwinnen Teena voor de certificering van het netwerk en volgende maand, als alles volgens plan verloopt, zullen we het onthullen. Het is echter niet de C1 waar iedereen op wacht ...

Volgens wat zich de laatste uren op sommige portalen in China heeft voorgedaan, zou Smartisan hebben besloten zijn langverwachte uitrusting uit te rusten Smartisan T2, opvolger van het niet erg veel geluk T1, met een SoC Qualcomm Snapdragon 810 van 2-generatie waarop we, ondanks de geruststellingen over de oververhittingsproblemen, een opmerking reserveren, gezien het feit dat zelfs de nieuwe Snap 615 dit niet had moeten doen, en in plaats daarvan ...

Smartisan T2

Bovendien SoC van de veronderstelde technische kenmerken die we moeten vinden:

  • weergeven vanaf 5 / 5.2 inches in Full-HD resolutie 1920 x 1080 pixels;
  • 3 / 4GB RAM;
  • 32 / 64GB intern geheugen;
  • achteruitrijcamera van 13 megapixel;
  • Android Lollipop 5.0 besturingssysteem.

We hoeven alleen maar te wachten op meer details over dit apparaat dat wordt gepresenteerd, althans op papier, erg interessant.