Eer-grappen over de stemassistent van Honor 7 [Video Spot]

Honor 7 stemassistent

De eer 7 was officieel gelanceerd in Europa da poco meer dan 24 uur, maar het bedrijf is al begonnen met zijn online promotiecampagne met de publicatie van een eerste video. Eens kijken wat het is!

Gisteren hadden we het over een ironische mini-reclamestip gemaakt door Oppo voor de Oppo R7 Plus en vandaag echter benadrukt Honor de functionaliteit van stemheractivatie / stemassistent van zijn nieuwe Top of Range.

Zoals Oppo, Huawei ook de dochteronderneming gekozen voor de weg van de ironie. In de volgende video, in feite, kunt u de protagonist die betrokken is bij verschillende alledaagse situaties, de positie, zie in het geval van moeilijkheden (vaak triviale), de hulp van een vrouw, altijd klaar (en staat) op te lossen zijn problemen.

Het is duidelijk dat de vrouw die in de video wordt getoond een metafoor vertegenwoordigt voor de stemassistent van Honor 7, een functie die we, net zo ironisch genoeg, in de Chinese versie hebben "getest" als onderdeel van de apparaatbeoordeling.

De functies die in de video worden benadrukt, zijn de klassieke functies die bijvoorbeeld op Apple-apparaten worden gegarandeerd door de beroemde Siri en op Honor 7 is er de mogelijkheid om uw apparaat te vinden met het commando "Waar ben je?"

In afwachting van het testen van deze functies "in het Italiaans" laten we je over aan de promotievideo die door Honor is gepubliceerd.

Ter afsluiting herinneren we u eraan dat de Honor 7 beschikbaar zal zijn tot de 31 augustus tegen de kortingsprijs van 299 euro in de officiële winkel VMall.eu.

Lezen gegevensblad van de Honor 7 en vergelijk het met dat van andere apparaten.