LeTV 2 met vingerafdruklezer, verbeterde camera en 2K-display

LeTV Le Max 2

De CEO van LeTV heeft onlangs een aantal kenmerken onthuld van het nieuwe topmodel van het bedrijf, de LeTV 2, klaar voor lancering voor de komende oktober 27.

De eerste teaser van het evenement toonde meteen de belangrijkste bedoelingen van de fabrikant, namelijk een directe concurrentie met de smatphones van het Cupertino-huis. Vandaag onthult een nieuwe reeks teasers echter nieuwe details van het aankomende apparaat met enkele "graven" bij Apple en zijn nieuwe iPhone 6s.

De eerste betreft de aanwezigheid van de biometrische sensor, een functie die exclusief aanwezig is op de 'grootste' van de vorige serie van het bedrijf, namelijk de LeTV X900 Max.

LeTV 2

Met betrekking tot de fotografische sector, LeTV 2 (weer volgens de teaser) lijkt het superieur aan de iPhone smartphone 6S, met een betere sensor in omstandigheden met weinig licht en een hogere sluitertijd.

LeTV 2

Ten slotte is de derde Tesser, al gezien in de afgelopen dagen, vergelijk de weergave van de twee apparaten in kwestie, waaruit blijkt hoe de 2K scherm LeTV 2 een Retina-eenheid superieure definitie van de iPhone. Het lijkt dan ook dat het scherm sinds vorig LeTV Max zal worden hervat, met 2K resolutie saffier kristal.

LeTV 2

Nog steeds geen onbezonnenheid over de resterende technische kenmerken, maar het is waarschijnlijk dat we meer details zullen ontdekken in de dagen onmiddellijk voorafgaand aan de presentatie. We zullen u zeker op de hoogte houden. Blijf verbonden!

Eren