Ramos MOS1 MAX: start de 28 oktober | officieel

Ramos-logo

Deze maand oktober zal een nieuwe oplossing zeer interessant zijn voor gebruikers die apparaten met een beperkte autonomie haten.

Aan het einde van vorige maand meldden we het lek van een nieuwe batterij-telefoon met het merk Ramos van via 6000 mAh...

Ramos MOS1 Max

De telefoon, wiens naam 'doop"Zal zijn Ramos MOS1 Max, de volgende 28 oktober in Peking wordt officieel gepresenteerd; om te onthullen dat het een paar uur geleden hetzelfde bedrijf was met een tweet op hun Weibo-account.

Ramos Mos1 Max

Op het evenement van de lancering, was Managing Director Ramos alleen beperkt te verklaren dat het product, dankzij de bijzondere aard, in staat zal zijn om uit te spitten een fatsoenlijke ruimte op de mobiele scene.

Tot nu toe zijn de specificaties van deze terminal zijn nog onbekend, feit behalve natuurlijk voor de accu (+ 6000 mAh); volgens recente geruchtenHet display kan groter diagonaal 6 inches (misschien met resolutie Quad-HD 2K 2560 1440 pixels x), 2.5D beschermglas gedeeld scherm technologie standaard audio- en HiFi dikte van slechts 7.6mm.

ramos-mos1-max

Aangezien de specifieke kenmerken van de Ramos MOS1, verwachten we op zijn minst een processor upgrade gebruikt, en misschien zelfs de RAM. Onder deze omstandigheden kunnen we ook een prijs van ongeveer 2000 yuan overwegen (zeer waarschijnlijk!)