Huawei stuurt de (interessante) uitnodigingen naar de Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

De Chinese fabrikant Huawei presentatorà il 26 november de langverwachte Huawei Mate 8, apparaat lekte de afgelopen weken verschillende keren in sommige renderafbeeldingen, officiële teasers en gelekte specificaties.

Het bedrijf is vandaag begonnen met het versturen van de eerste officiële uitnodigingen naar grote Chinese (en niet-Chinese) kranten. Ik nodig dat uit, zoals het Chinese portaal ons laat zien IT168 mobiel kanaal, is heel bijzonder omdat er binnenin een penrit is 32GB.

uitnodiging 8 3

De verborgen penaandrijving in de afmetingen van een bezoekkaart wordt gekenmerkt, zoals reeds vermeld, door een interne opslag van 32 GB.

Dit detail kan wijzen op een van de mogelijke geheugenverlagingen waarin de terminal officieel zal worden gelanceerd.

Het is duidelijk dat we op het gebied van speculatie zijn, aangezien de afgelopen weken de Huawei Mate 8 is het onderwerp geweest van weigeringen en meerdere geruchten, vooral met betrekking tot de mogelijke marketing in verschillende varianten.

Volgens wat uit de screenshots naar voren komt AnTuTu, waarvan we in de. hebben gesproken ons artikel, het apparaat zou in feite in 2 geheugenverlagingen worden gemaakt, dat wil zeggen 3 / 4 GB RAM e 32 / 64 GB intern geheugen, zonder verschillen in de grootte van het display.

Volgens jou het nieuwe Huawei Stuurman 8 zal het verdere aanpassingen ondergaan voordat het op de internationale markt wordt geïntroduceerd? Tegen welke prijs en in welke variant zou u het apparaat kopen?